Saturday, 28 August 2010

Merapu

Pagi pagi dah kena teriak ngan ayah suruh bangun sahur . cepatcepat aku bangun , ingatkan dah nak imsak . tengok sekilas jam pukul 5 .13am ..Alhamdulillah , sempat mencekik sekejap.

Tak puas ati betul dengan henfon aku ni . aku set alarm tak penah nye die nak berbunyi . letak kat tepi bantal plak tu . patut nye die bunyi pukul 4.35am..last last kena jugak teriak ngan ayah .
adehh.. =.="

makan nasi sikit dengan oat * sila percaya saya makan nasi sikit sahaja :p *
pastu online jap sementara tunggu azan subuh . jam pukul 6 pagi .

biase nye pagipagi macam ni memang kejutkan adik perempuan aku tu bangun siapsiap pergi sekolah. baru je nak 'bom' bilik dia , baru teringat hari ni hari Sabtu . =.="

p/s : nasib baik aku tak 'bom' bilik dia , kalau tak konpom kena baling dengan bantal busuk dia tu . haha .


maaf entry kali ni memang sengaja merapu . takde nafsu layan FB . sebab tu banyak menaip . hehehe~

6 comments:

wanny 婉妮 rahman said...

menipu la ko ni...bunyi je slalu jam tu...aku yg ttupkan..pastu kite tdo same2 balik..haha :P

Abdul Munir Sanusi said...

Tak tau nak tinggal jejak dekat blog ini. Izinkan tinggilkan di sini.

p/s-Pagi Jumaat kelam kabut juga bangun. Sekali baru terinagt Nuzul Qur;an. Jenis makin membesar, makin malas nak ngok tarikh. Zaman sekolah boleh hari-hari tulis tarikh dan haribulan dekat buku latihan.

Cidak said...

alamak..

aku tak pernah kejut adik aku pegi sekolah..

baik kan aku?

syafiqah.rahmat said...

wanny : erkk ? ye ek? haha~ apsal aku tak dengar ek? ;p keh keh keh.. sori2.. ;p

syafiqah.rahmat said...

abdul munir sanusi : takpe2..sila2 :)
haah btul2.time skola bukan men rajin wat nota kat kalendar. haha~ nmpak nye ni memang penyakit sume org.;p

syafiqah.rahmat said...

cidak : haha~ ko ade adek ek? tau takpe..ko memang 'baik' pun..:D:D