Sunday, 5 December 2010

jazakillah kheir

In the name of Allah, the Compassionate, the Merciful.

I really believe life is a test, its full of challenges and rewards
and if you take all that comes your way no matter how it hurts and do the right thing
you will pass this test in the end,
trust in Allah and love your family its all that matters .:)

jazakillah kheir kpd sahabat sekalian. :)
heart : syafiqah.

(3:139) Dan janganlah kamu merasa lemah,dan jangan pula bersedih hati. sebab kamu paling tinggi darjatnya, jika kamu orang beriman.

sesungguhnya Allah tidak akan sia-siakan hamba yang berdoa padaNya. 

*senyum*
 :)





2 comments:

pengemis Cinta said...

salam pika :)

err rindu senanya! buatla shoutboxxx, bolehla kacau pika sekali sekala :)
tiba-tiba jadi rindu. T.T

lama tak denga cite akhwat kat sana. mesti pika banyak berubah kan. alhamdulillah :)

rasa rindu nak jumpa akhwat sana. it's a very strange feeling. tak pernah jumpa sorang pun senanya. pelik kan. tautan hati agaknya. :D

syafiqah.rahmat said...

Waalaikumussalam iera. :) hee..
rindu jugak kat iera! aritu baru nmpak kat skype :) hehe..
shoutbox ea? ade senarnye.. :P tapi kita remove aritu.sbb nmpak mcm byk sgt bnda. ;p hihi..ok2.. nnti pka letak .insyaAllah :)

aah lame tak post psal usrah2 and akhwat kat sni. hee..bukan ape..ntah takde idea nk menulis.astghfirullah...padahal ade je pngisian stiap mnggu :( belum ada msa nk mnulis . takpe akn usaha lepas ni nk tulis balik :) pka? huhu..tak tahu la..,hrap2 perubahan tu ke arah kebaikan la kan? ^^

masyaAllah..ukhwahfillah :) tu la.pdahal tak pnah jumpa kan..mungkin Allah akn bg kita jmpe stu hari nnti :)