Thursday, 30 December 2010

深深的祝福

Bismillah..
 In The Name Of Allah, The Most Gracious, Most Merciful


Beberapa hari lagi berakhir sudah semester ketiga..
kenangan suka duka tiada mungkin dilupa
mohon maaf jika pernah tersilap kata
tersalah bahasa
 untuk imtihan akhir ni, semoga kita sama-sama berusaha yang terbaik ya? 
and jangan lupa niat kerana ALLAH jua. 

"Bittaufiq wannajah fil imtihan ;) "
semoga Allah memberi mu petunjuk dan kejayaan 
借此机会,我予以最真诚的祝福
希望我们都顺利通过期末考试!
好好 加油!

selamat menduduki peperiksaan akhir semester .
TAWAKAL+USAHA+DOA



moga Allah permudahkan kita semua. ameen. *cepat ameen sama-sama*

eh eh sebelum terlupa, ini bekal doa sebelum  masuk kelas/dewan nanti .:)


p/s : peh.tetiba nervous pulak nak exam dah ni. =.=" nota3x.. wuu.nak balik malaysia gak~ T.T


4 comments:

nabila izyani said...

ehem2..jom balik malaysia jom!:P

syafiqah.rahmat said...

amboi.mentang2 dia da siap2 nak kemas beg nk balik..;p hee~ nak kirim barang kat nabila je la boleh? HAHA.;p yess! tak payah pos lepas ni. nway,thanks for the dishes tadi nabila! SEDAP! :)

Husna said...

hik. akak, bittaufiq akak ! buat yang terbaik. Semoga dapat yang cemerlang ye!

balik malaysia eh lepas habis exam ni? :)

moga Allah permudahkan segala. Insya-Allah :)

syafiqah.rahmat said...

jzkillah kheir husna ~ ^^ insyaAllah akn buat yg terbaik.usaha, rezeki semua Allah da tetapkan . :)
akak tak balik msia cuti winter ni.. T_T hukhuk. tunggu summer tahun depan. bulan 7 or 8 insyaAllah :')

ameen2. ;)