Friday, 24 December 2010

Ringkas padat. =p

Assalamualaikum wbt semuaa. :) okayokay saya tahu.*angkat tangan surrender* sekarang saya asyik tulis puisi entahmacamhape. sebab takda ilham nak tulis panjang panjaaang. :D *alasan boleh terima tak?
okay kasik briefly idea sikit ye.

-BEIJING maaakin sejuk. hari ini pagi-pagi nak pergi kelas, suhu -13' celcius. sangat seronok bukan? -.-" tapi sayang salji belum turun menyapa bumi lagi. mungkin dosa-dosa penduduk sini membatasi nikmat Allah yang satu itu kan.?
-2 minggu lagi final exam, doakan saya ek ? =D
-alhamdulillah, tarbiyah dzatiyah dan usrah QS2 & Kafeiguanr berjalan seiring. insyaAllah mudah-mudahan berjaya mencapai azam tahun ini :)
-adik saya , Syafrin Aqhasha dah dapat keputusan PMR dia. Syukur Alhamdulillah.even tak lah sehebat adik Al hazen kan. haha.
-kakak murobiyah saya dah kahwin. wah! jelousnya! semoga akak bahagia bersama zauj dan bina beit muslim yang cemerlang ye ;)  rindu akak..nanti datang beijing lagi tau :)
-lagi apa ya? hmm.. hati ? :) saya dah 'recover' lah.. ^^

nak pinjam kata-kata seorang sahabat dari padang pasir boleh tak? mohon izin ya. *nama dia tak boleh mention kat sini. orang kuat majlis ape ntah kat sana. ;p

"aku berusaha menjaga diriku.

maka

aku juga mahukan seseorang yang berusaha menjaga dirinya~"

:)

2 comments:

zairah@78 said...

salam...alhamdulillah...si sharkfin dapat 5 A's....tapi x la sehebat kakaknye....hehehe...pika sihat??? mesti makin sejuk lagi kan kat sana??...final bile???

syafiqah.rahmat said...

waalaikumussalam kak ayu :)
haha.mane ade la.dia hebat la.pka dlu nye result teruk gak.
Alhamdulillah pka sihat kak ;) batuk2 selsema skit je,tapi da ok da.
kat sini makin sejuk.final next week :) akak doakan tau.. kirim salam family and kids duorang tu :) take care akak :)
Assalamualaikum..