Friday, 17 September 2010

opps..

Bismillahirrahmanirrahim :) Assalamualaikum ..lama tak letak story baru kan..Alhamdulillah selamat sampai Beijing pagi Rabu .. actually banyak benda nak cerita tapi tak de rezeki .. *VPN buat hal kan..biasa lah..duk china balik memang macam ni hari hari.. ok cerita satu satu ye :)

  1. Kelas saya dah tukar! *hoyeah! :D sekarang saya sekelas dengan students from korea, sweden and belgium . sebenarnya patut start my degree sem dgn budak budak malaysia yang lain , tapi atas sebab sebab tertentu maka plan tu tak jadi la.INSHAALLAH tapi sy tetap masih dikira classmate dgn diorg.. :)
  2. Beg luggage habis dikemas secepat mungkin, ALHAMDULILLAH ~ and semua baju baju lama *sebenarnya tak muat lagi dah.. T__T telah dibuang.. :) hehe~
  3. tadi pergi ambil spec baru .. haha..kali ni warna biru.. nampak matured gila.
  4. and beberapa perkara yg meng'happy" kan berlaku .. :) hehe~ but still acting cool.. lepak lepak..

Okay tu je buat masa ni. :) insyaAllah ada apa apa update akan brsambung entry akan datang..



p/s : baru lepas tengok cerita MY NAME IS KHAN : AND I'M NOT A TERRORIST .
dan seperti biasa menderma air mata lagi.. =___="


7 comments:

aini farhana said...

smpikan slam sy pd rakyat beijing china..ceawaahhh!!

syafiqah.rahmat said...

aini farhana : cewah jugak =p hehe~ insyaAllah boleh2.. ~ ^^ nanti sy sampaikan .. :) terima kasih :)

Anonymous said...

salam ziarah..sy tertarik dgn entry2 awk..truskn...pling best soundtrack en..moga dirahmati allah selalu..sampaikn salam pada tengku nur shahirah..katakan sahabatnya di M2M menyampaikn salam 2..trima kasih..

syafiqah.rahmat said...

Asslmualaikum..terima kasih sbb sudi ziarah blog sy yg tk sbrpe ni.. yeke? sy ske lagu soundtrack ni. jazakallahukhairankhatira.. oh tengku syahirah ye..sy kenal2..kami rapat .:) insyaALlah sy akn smpaikan salam anda :)

Shukri said...

salam,..sy yg anta komen sblm ni..syukran..Manusia sekarang ramai yg pelik2..blaja agama tapi x phm agama..kdg2 yg bukan aliran agama lagi bgus pengamalan agamanya..kiamat makin dekat..truskn usaha anda..

syafiqah.rahmat said...

shukri : waalaikumussalam..terimakasih skali lagi :) beruntungnya sesorang itu yg ade peluang mndalami agama. yg tidak dpt peluang tu cuma mmpu mncari cari sndri..mudah2an Allah kurniakan hidayah dan pelihara akidah kta semua insyaAllah :) terima kasih ya akhi..insyaAllah akn cuba mnulis ssuatu yg lebih brmkna lpas ni ..

Shukri said...

hm,,.manusia,iman ada masa berkurang & ada masa bertambah..slalunya yang ada di depan mata x diendahkannya..tapi bila dah xda/terlepas peluang baru la nk nyesal,risau,sedih...klo xde kesedaran diri sendiri,xda erti la idup ni..bila mencari sendiri ni kan kite akan lebih menghargainya..insyaAllah..syukran atas doa..amin ya rabb..