Monday, 6 September 2010

Packing Packing

Assalamualaikum :)

dari malam semalam dok sibuk packing luggage
takut takut ada barang tertinggal
first asing kan baju baju yang nak bawak balik
banyak gila
macam first time nak FLY aritu plak
aiseh.. -.-"

baju kurung lah paling banyak
haha..senang nanti nak pakai baju kurung je
malas dah nak shoping kat sana
saiz badan orang CHINA ni memang pelik
kecik gila
bajet semua orang kurus agaknya
aku dah lah gemuk pendek
haizz~

lepas ni balik sana
first thing yang kena settle
jual mountain bike aku tuh
then beli yang baru
sejak roomate aku yang sorang tuh jual motor die
frust je hari hari
kesian plak aku tengok
so pasni aku akan carry dia gi kelas
haha~
take turn okey ;p



taraa











eh eh
basikal tua?
larat ke nak bawak?

tak boleh tak boleh
tukar yang ni










haa.. yang ni baru style ~
ahah ;p


lepas ni dah takde masalah nak pakai baju kurung kayuh basikal dah
pastu nak tambah suwit letak bunga kat bakul depan tu
cececeh~
=p

jangan jeles okey
kami akan dating hari hari
huhu~


btw
really miss you

WANNY RAHMAN

*best roomate ever*

=)





3 comments:

wanny 婉妮 rahman said...

aaa..u ni..terharu i..okey..x sbr nak dating same u lah! :D

syafiqah.rahmat said...

hahahah~ okey , nnti kita beli takoyaki n naicha same2..then mkn kat taman ek ek ek :) hee~ :D

wanny 婉妮 rahman said...

hehe..okeh2..x sbr :)