Thursday, 29 December 2011

Dhuha Putih Suci

Bismillahirrahmanirrahim..

Pagi ini,
dhuha berwarna putih.

Suci.
seperti sucinya bidadari.

Ah,
masih tidak jemu aku memuji,
sampai esok atau selamanya barangkali.

Apa agaknya warna dhuha di sana?


P/s : Barakallahufeekum. :)

beijing salji lagi. Hamdulillah! Semoga salji ini turun dengan penuh ibrah.

Baca : Ibrah Salji 

5 comments:

qaseh ashuffi_zahirah said...

sayu rasa hati pagi ni
walau exam merisaukan tapi
salji tu menenangkan
Allah itu ada untuk menenangkan hambaNYA sentiasa walau dgn apa cara sekalipun..:')

nusrah said...

dhuha di sini warna kuning air..
penuh dgn sinar mentari muda..

p/s : rindu syafiqah sgt2. background music ni menyebabkan rindu bertambah2 :P

Sayang kerana Allah selalu ;')

Khazinatul_Asrar said...

subhanallah! teringin nak ke sana sekarang rasanya :')

Mereka(salji2) itu juga turun mengikut arahan PenciptaNya dengan akur , kita? Allah...Maka nikmat mana yang mahu kau dustakan lagi :'(


anyway ukhti, apa lagu yg bermain di blog ini ya? Ana mcm terasa ana pilih untuk dengar lagu ni di dalam flight ke turki baru2 ini, tapi tak ingat tajuknya. Suka rentak2 macamni. Temani study ana kala ini :')

Qautsar said...

Zahirah,

:)

Allahuakhbar, Allah turunkan salji untuk menenangkan kamu kan?

sungguh, hanya Dia sahaja yang bisa buat kita tersenyum.


Ukhti nusrah!!
Allah hai, rindu nya ^^

hee,rindu dhuha di malaysia :') dengan sinar mentari mudanya.

hehe.sy mula addict dengan lagu ni plak.;p

sayang akak juga. lillahitaala :')


ukhti khazinatul asrar,

*senyum*

Sungguh,bukankah hamba itu fitrahnya akur?

buatkan saya terfikir, jazakillah kheir ukhti :')

yeke? haha, ini lagu OST instrumental untuk cerita City Hunter. drama korea.sy tak pernah tengok, just suka music ni je :)

selamat study ya! ^^

Jamilah Mohd Norddin said...

سبحان الله.