Sunday, 1 May 2011

Pada sang matahari dan bunga itu

Bismillah..


Pada sang matahari dan bunga itu,
semuanya akan baik-baik sahaja,
Allah kan ada?
senyumlah.
seperti selalu.  
:)

kerana aku yakin,engkau lah sang pejuang itu.Yang bakal berlari ke barisan terhadapan kelak :)

Laa tahzan,innallahama'ana :)

yang sentiasa mendoakan terbaik untukmu,
dari jauh.
sahabat ini.

7 comments:

pengemis Cinta said...

assalamualaikum pika,

terasa macam post ni,utk iera.
walaupun bukan, nak jugak rasa camtu!
jzkk. :)

pengemis Cinta said...

ok, siyes nanges pas baca entri ni.

jzkk jiddan tau.

syafiqah.rahmat said...

Waalaikumussalam iera,

hee.untuk semua sahabat yang pka syg
boleh? :)
Waiyyaki syg.semoga kita semua tetap brjiddiyah semangat ye.Jadilah macam bunga matahari tu ^^

syahida _masri said...

assalamualaikum , awak !
saya rasa konsep blog ni attrative sangat. Tenang je bila baca postpost awak. awak duduk beijing ek ? boleh kita berkawan ? :)

syafiqah.rahmat said...

Waalaikumussalam warahmatullah..

ye sy! ^^

er konsepnye biasa je.huhu.yg pnting niat kita kan,insyaAllah..niat utk merubah,harapnya dengan penulisan boleh mnyentuh hati2 yg membaca.

yep,sy di beijing :)
Alhamdulillah,boleh2 ^^ asalkan kawan kerana Allah :)

syahida _masri said...

hehee, seronoknya dapat respond yg positif dari awak. yeaay !
amek course apa kat sana ? nanti raya cuti ni balik malaysia ? awak umur bape ? dulu sek mana ek ?

eh , byk plak soklan. soryy . hee. :)

syafiqah.rahmat said...

haha.comel betul syida ni.eh sy pggil awak syida je,bleh? sy 20thun.:) klu sy lebih tua boleh la pggil sy kakak~ ^^ hee~

sy amik course bahasa mandarin :)
summer ni balik msia,tapi tak dapat raya ngn family pn.raya kat beijing :( huk.tapi takpela,ok je :) ALhamdulillah..

dulu skola kat melaka,skola menengah PayFong. :)

hee~ :D