Friday, 27 May 2011

Random Question

Bismillah... 

Hmm,nak minta pendapat daripada sahabat,

"kalau jaulah ke UK,Ireland, (and sekitarnya) agak-agak perlu bajet berapa banyak ye?"


maaf susahkan.
May Allah bless.
doakan yang terbaik untuk semua.InsyaAllah. :)


4 comments:

fatinmarini said...

asslamualaikum ukti. :)

mahu jaulah ke sini ya?

selaunya kos jaulah bergantung pada tempat mana yang nak divisit. dan kos jaulah di sekitar uk (kecuali area elit seperti london & bath) adalah lebih rendah berbanding ireland (service and goods di sana menjadi mahal semenjak recession).

kos jaulah saya ke eire sewaktu winter yang lalu kirakira 250 euro untuk 3 hari.

kalau nak ke uk, inform saya k? insya-Allah, i'll help you in anyway i can. and of course, you can stay at my place untuk jimatkan kos.

looking forwars to see you. :)

pja_chan said...

awak!!
saya pon nak g jaulah kat UK tahun dpn!
angan2 la tp klu ad rezeki insyaAllah :)
smoga dpt jmpa awak :)
n smoga Allah tntukan yg tbaik ^^

syafiqah.rahmat said...

Waalaikumussalam wbt ukhti fatin,^^

Haa.insyaAllah..ada perancangan ke sana.tapi tak tahu lagi,mudah2an Allah permudahkan.=)

Alhamdulillah,syukran fatin! ^^ baikkkknyeee awak.huk.terharu saya.T__T insyaAllah,kalau kami jadi pergi ke sana.Mungkin kita akan dapat bertemu kan? ^^ bestnya!

saya pun mahu jumpa kamu juga ^^
hargai sangat2. :') terima kasih tau!

syafiqah.rahmat said...

pija! ^^

hee.

InsyaAllah!kami pun baru merancang lagi,tak tahu ada rezeki ke tak.Nak tanya kos berapa dulu.Harap2nya jadi la kan.:) murobbi selalu kata tarbiyyah di UK ni hebat-hebat belaka! huuu.insyaAllah,mudah2an di sana nanti kita akan dapat ilmu yang lebih2 bermanfaat :)

nak jumpa pijaaa~~~
Aminn.
semoga.
:)